Vedete din Romania

#prins #paparazzi #poze #blonda #amanta #lucian mandruta

Lucian Mandruta calca stramb

Lucian Mandruta , prezentatorul principalului jurnal de stiri de pe canalul Antena 1, a fost prins cu amanta de catre paparazzi . Potrivit ziarului Cancan, acesta ar avea o aventura cu o blonda.

Primele fotografii care sa demonstreze acest fapt au fost facute inca de pe 23 noiembrie, anul trecut de catre paparazzi revistei Ciao!.

Instantaneele ii surprind pe cei doi la o benzinarie, de unde, dupa ce au facut proviziile necesare de suc si tigari, au pornit spre Ploiesti in cautarea unui loc mai ascuns pentru a se putea bucura in voie de cateva momente de intimitate. Nu dupa mult timp insa, cei doi au facut cale intoarsa, amanand distractia.

Pe 15 decembrie insa, Mandruta isi da din nou intalnire cu misterioasa blonda intr-un mall bucurestean. Nu dupa mult timp, cei doi o pornesc iar spre Ploiesti. Urmarit de paparazzi si dezarmat, Lucian Mandruta a fost nevoit sa isi recunoasca fapta si sa-si ceara scuze in direct sotiei si copiilor sai.

 

Citeste si

Lucian Mandruta risca sa ramana fara slujba din cauza amantei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare