Vedete din Romania

#afacere #golf #lucian viziru

Lucian Viziru si-a facut teren de golf

Lucian Viziru si-a facut teren de golf in Bucuresti. Dupa ce si-a descoperit pasiunea pentru acest sport destul de putin cunoscut si practicat in Romania, actorul a decis sa faca o investitie intr-un complex sportiv pentru a evita deplasarile in tara pentru o partida de golf.

Vedeta Acasa TV spune ca a devenit un jucator de golf foarte bun, care nu mai are adversar in tara. De aceea, pentru a-si dezvolta jocul el a decis sa transforme hobby-ul si in afacere, mai ales in conditiile in care in acets domeniu concurenta este mica.

“Golful pentru mine e si afacere si pasiune. Iar acum pot spune ca este pe primul loc in viata mea”, a declarat Lucian, pentru Cancan.

Terenul de golf apartinand lui Viziru este amplasat pe malul lacului Floreasca si se doreste a fi un loc unde se vor intalni iubitorii acestui sport.

Potrivit Cancan, pana acum Lucian participa la turneele organizate la Pianu de Jos, in judetul Alba, unde ii avea ca adversari pe ambasadorul japoniei la Bucuresti, Dinu Pescariu si Andrei Pavel .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului