Vedete din Romania

#obsesii vedete #superstitii vedete #amulete vedete

Lucruri de care sunt obsedate vedetele

Chiar daca in fata publicului par perfecte, vedetele au si ele obsesiile lor. Unele cred in superstitii, altele nu se despart de anumite lucruri pentru ca le poarta noroc, iar unele cred ca, pur si simplu, folosind sau purtand anumite haine sau accesorii par mai cool. Iata cateva vedete care si-au format o obsesie pentru anumite lucruri.

1. Connect-R

In ultima perioada, cantaretul Connect-R nu se poate desparti de ochelarii sai de soare. Fie ca este noapte sau zi, fie ca se afla pe scena sau in cadrul unei emisiuni, artistul poarta tot timpul ochelari de soare.

Chiar daca moda ochelarilor de soare, purtati in orice moment al zilei sau chiar si in spatiile inchise, a apus de mult, cantaretul nu pare interesat de acest aspect.

El are o colectie impresionanta, iar acestia se pare ca il ajuta si isi mascheze oboseala acumulata in ultima vreme, de cand a devenit un artist in voga, iar concertele curg unul dupa altul, atat in orasele din tara, cat si in afara.




2. Denis Stefan

Actorul Denis Stefan, cunoscut din telenovelele "Inima de tigan" si "Regina", de la Acasa TV, nu se desparte in niciun moment de bratara sa din piele, pe care si-a confectionat-o singur.

"Bratara aceasta mi-am facut-o singur, dintr-un snur de piele. Am constatat ca, de cate ori nu o aveam asupra mea, se intampla ceva rau asa ca acum nu o mai dau jos. Cred sincer ca ma protejeaza impotriva accidentelor", a marturisit actorul Denis Stefan.


3. Nicoleta Luciu

Cantareata si actrita Nicoleta Luciu nu pleaca niciodata de acasa fara brelocul norocos primit de la sotul sau, Zsolt.

"Este un breloc pe care l-am primit de la Zsolt. L-am vazut in urma cu un an intr-o excursie in Croatia si mi l-am dorit foarte mult. La finalul vacantei, Zsolt mi-a facut o surpriza si l-a cumparat. Cred ca-mi poarta noroc", a recunoscut Nicoleta.

4. Diana Dumitrescu

Actrita Diana Dumitrescu are un talisman destul de inedit. Ea poarta tot timpul cu ea o amuleta in forma de porcusor, realizat din sticla de Murano, daruit de fostul sau sot, Ducu Ion.



Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare