Vedete din Romania

#ozana barabancea #zi de nastere #lora #Dorian Popa #vedete zi de nastere

Lucruri inedite pe care le-au facut vedetele de ziua lor de nastere

Daca se apropie ziua ta de nastere si inca nu ai nicio idee ce petrecere sa organizezi cu aceasta ocazie sau ce lucruri speciale si inedite sa marchezi in aceasta zi, te poti inspira de la vedete. Chiar daca ar putea sa isi organizeze niste petreceri fastuoase, celebritatile uimesc cateodata cu ideile lor. Iata cateva lucruri inedite pe care le-au facut vedetele de ziua lor de nastere.

1. Ozana Barabancea

Soprana Ozana Barabancea si-a surprins publicul de foarte multe ori in ultima perioda. A tinut o dieta cu ajutorul careia a reusit sa dea jos foarte multe kilograme, iar acum, mandra de noile sale forme, nu se sfieste sa pozeze in costum de baie sau... in costum popular. De ziua sa de nastere, vedeta si-au uimit din nou fanii. Nu a dat nicio petrece plina de fast, ci a decis sa dedice aceasta zi mamei sale, care a murit cand ea avea doar 14 ani.

"Iubire, maiestrie si forta. De ziua mea, rasaritul de soare in Muntii Bucegi in IA romaneasca. Cadoul meu pentru familia mea, pentru voi, prietenii mei, pentru tara mea, pentru Univers.”, a scris soprana pe pagina sa de Facebook.

La aceasta sedinta foto inedita au participat si cei doi copii ai artistei.


2. Dorian Popa

Actorul Dorian Popa, cunoscut din serialul "Pariu cu viata", si-a sarbatorit ziua de nastere la inceputul lunii august. Pentru ca tine foarte mult la aspectul sau fizic, vedeta nu a conceput sa nu treca pe la sala de forta nici macar in aceasta zi.

€"Voi trece si pe la sala, antrenamentele nu pot lipsi din programul meu. Apoi, voi petrece dupa-amiaza cu familia, seara va fi rezervata tot prietenilor, cu care ma voi distra in Portul Tomis", a declarat Dorian Popa.


3. Lora

Frumoasa cantareata Lora si-a sarbatorit ziua de nastere pe 23 iulie. Aceasta zi a marcat, totodata, si un an de la casnicia sa. Pentru ca trebuia sa faca ceva special cu acesata ocazie, Lora si sotul sau au facut o mica escapada la mare, unde au stat pe plaja si au asistat la un foc de tabara, alaturi de cativa prieteni apropiati, intr-o atmosfera intima.


4. Beyonce

Desi ar fi putut sa isi organizeze o petrecere fastuoasa, anul acesta cantareata Beyonce a preferat sa isi serbeze ziua de nastere in liniste, alaturi de sotul si fiica sa intr-o croaziera pe Mediterana.



Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare