Vedete din Romania

#fetita Luminita Anghel #vedete intern #showbiz #luminita anghel

Luminita Anghel, terorizata din cauza fetitei adoptate

Dupa ce mama biologica a Mariucai, fetita de care Luminita Anghel a avut grija timp de 5 ani si care a fost luata de langa artista de catre cea care i-a dat viata, este de acord ca fiica sa fie crescuta in continuare de artista, lucrurile par sa se complice pentru micuta! Artista nu este convinsa de intentiile femeii, care “ nu urmareste interesul copilului, ci interesul personal”!

 

Luminita Anghel nu i-a oferit inca un raspuns Angelicai Constantin, mama Mariucai.

Liliana Levinta, cea mai buna prietena a Luminitei Anghel, a vorbit cu artista. Se pare ca aceasta a ajuns la concluzia ca nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu aceasta familie.


“Am vorbit si aseara si astazi, de doua ori. Mariuca nu este intr-un centru de plasament, ci intr-o casa sociala care apartine de o fundatie austriaca unde exista un asistent maternal care are in girja de 5 copii. Face balet, invata limbi straine. Luminita mi-a reamintit ca a suferit ingrozitor in acea perioada, ca viata ei a devenit un iad si ca pe langa viata ei, mai are un sot, mai are copii.

Ea a ajuns in punctul in care a facut o plangere la politie pentru ca era hartuita si urmarita pana in granita. Ea si familia ei au trait o teroare cumplita. Luminita nu mai are cum sa aiba incredere. Stiu ce am vorbit cu ea. Nu mai are incredere ca viata ei va fi una linistita si ca lucrurile se vor schimba in bine. Parerea ei este ca mama nu urmareste interesul copilului, ci interesul personal, in primul rand, de a deranja si de a fi in atentia publicului. Orice aparitie e o sursa de venit. Luminita intai cumpara lucruri pentru Mariuca si apoi pentru ceilalti copii. Era obsedata de acest copil”, a spus Liliana Levinta, scrie wowbiz.ro.

“Eu nu ma leg de numele ei ca este o artista. Vreau sa-i dau fetita pentru ca a crescut-o in conditii bune si elegante si pentru ca fetita are ceva in inima ei pentru Luminita”, a replicat Angelica Constantin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare