Vedete din Romania

#madalin ionescu #catalin botezatu #tv

Madalin Ionescu: "Catalin Botezatu nu este singurul om care munceste in tara asta"

Madalin Ionescu nu intelege reactia lui Catalin Botezatu care a injurat si l-a atacat telefonic in direct in timpul emisiunii " Drept la tinta ".

Dupa ce Madalin Ionescu a difuzat o inregistrari video paparazzi in care Bote cobora din masina alaturi de soferul sau, creatorul de moda a intrat in direct telefonic si l-a atacat furios pe realizator.

"Probabil lipsa de rating te intereseaza sa scoti in evidenta subiecte care sunt de mult fumate. N-am dreptul sa am un sofer care sa ma ajute cu bagajele, pentru ca eu am facut infarct si n-am voie sa ridic nici macar un kilogram? Ce vrei, sa-mi iau soferita ca sa nu mai fiu barfit?!", a spus Bote in emisiune "Drept la tinta".

Madalin Ionescu considera ca designerul este responsabil pentru acest scandal si nu gaseste o scuza in extenuarea lui Botezatu.

"Catalin Botezatu nu este singurul om care munceste in tara asta, fara munca ziaristilor n-ar fi ajuns asa faimos cum este acum, iar declaratia lui suna putin dispretuitor. Sa nu uitam ca fiecare munceste pentru el, pentru binele si numele lui, si nu pentru ceilalt", a declarat Madalin Ionescu pentru ring.

Prezentatorul spune ca conflictul nu are nimic la baza si ca nu are nimic de impartit cu creatorul de moda.

"Nu l-am auzit pe Catalin Botezatu spunand ca eu imi fac reclama pe numele lui. Ar fi absurd sa spuna asa ceva. El stie care este notorietatea mea si nu cred ca am nevoie sa apelez la trucuri de acest gen. De asemenea, ar fi absurd sa intru intr-un razboi cu el, nu e nicio miza la mijloc, caci nu avem nimic de impartit.

Trebuie sa subliniez ca nu eu am deschis ostilitatile, noi am avut un material light, el a cerut sa intre in direct la mine in emisiune si sa se manifeste. El si-a dorit acest scandal care nu are nimic serios la baza", a mai spus Ionescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare