Vedete din Romania

#cununie civila #madalin ionescu #cristina siscanu

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au cununat civil la Chisinau

Madalin Ionescu si cristina siscanu s-au casatorit civil la Ambasada Romaniei de la Chisinau. Nunta secreta a avut loc in Sambata Mare a Pastelui.

Cristina Siscanu a devenit sotia lui Madalin Ionescu. Realizatoarea TV a publicat pe blogul personal o poza din ziua nuntii cu titlul "Cea mai importanta zi din viata mea...".

Madalin si Cristina s-au casatorit sambata, 23 aprilie, in Republica Moldova, dar vor face o nunta si la Bucuresti, in aceasta vara.

"Ne-am casatorit sambata. Am pregatit totul in secret, pentru ca am dorit sa fie un eveniment discret. Ca sa putem sa ne casatorim la sectia consulara a ambasadei, am facut din timp o serie de formalitati, am completat tot felul de acte. Nunta va avea loc la vara, la Bucuresti, unde cu siguranta vom avea si invitati", declarat Cristina Siscanu, citata de Cancan.ro. 

Nasii celor doi au fost Louise si Christian Sabbagh iar Cristina si-a pastrat numele de fata, dar l-a si adaugat pe al lui Madalin, devenind Cristina Siscanu-Ionescu.

"Dupa fericitul eveniment am trecut si prin situatii foarte periculoase, situatii limita. Credeam ca "rachetii" sunt personaje de poveste, dar noi, din pacate, i-am vazut in carne si oase", a mai spus sotia lui Madalin Ionescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare