Vedete din Romania

#madalina ionescu #cristina siscanu #tv

Madalin Ionescu trebuie sa o intreaca pe Gabriela Cristea

Noua slujba a lui Madalin Ionescu va fi o provocare importanta pentru realizatorul TV. Pentru a ramane la Kanal D, el trebuie sa depaseasca audienta emisiunii " Nora pentru mama " pana in vara anului viitor.

Dupa ce a renuntat la contractul cu Trustul Intact , Madalin Ionescu a fost cel care a propus turcilor de la Kanal D o colaborare.

Noua emisiune a lui Ionescu va incepe in cateva saptamani, iar audienta trebuie fie mare. Show-ul lui Ionescu trebuie sa inregistreze o medie de 7 puncte share, respectiv peste ratingul inregistrat de cele mai bune productii actuale de la Kanal D, precum "Nora pentru mama", productie prezentata de Gabriela Cristea .

"Madalin a reusit sa ii convinga pe turci, dar nu sa ii pacaleasca. Si venitul o sa fie doar putin peste jumatate din cat castiga el la Antena 1. A semnat pana in vara, dar, daca nu face audienta promisa, se va renunta imediat la el, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Luis Lazarus", a explicat o sursa din echipa lui Madalin pentru Cancan.

Cristina Siscanu nu va prezenta emisiunea alaturi de Madalin, dar va coordona echipa de 10 reporteri care vor gasi subiectele pentru noul show.

"Nu stiu daca Madalin a ramas fara "Acces direct" sau "Acces direct" a ramas fara Madalin. El, cand a plecat in vacanta, a lasat emisiunea in topul audientelor, lucru confirmat de atatea analize media facute la sfarsit de sezon, care pot fi verificate. Nu ma consider vinovata de faptul ca Madalin nu mai prezinta Acces direct", a declarat Cristina Siscanu pentru ProTV Magazin.

 

"La Antena 1, imi cereau silenzio stampa"

 

Madalin Ionescu a explicat, la Kanal D, ca motivul pentru care a parasit Antena 1 a fost impunerea unor conditii legate de viata sa personala.

Realizatorul a refuzat pretentiile sefilor si proiectele de emisiuni oferita la Antena 2 si Antena 3, in favoarea postului TV detinut de compania turceasca Dogan Holding.

"Au existat momente cand au existat amenintari pe aceasta tema, a relatiei mele cu Cristina Siscanu. Se vorbea despre ingerinte grave in viata mea privata si care imi conditionau ramanerea mea pe acel post de un fel de silenzio stampa, fie pentru mine sau Cristina", a spus Madalin Ionescu, la Kanal D.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului