Vedete din Romania

#tv #simona gherghe #cristina siscanu #madalin ionescu

Madalin Ionescu, ultimul care a aflat ca este concediat

Madalin Ionescu , prezentatorul emisiunii "Acces Direct", a fost ultimul care a aflat ca a fost inlocuit de Antena 1 cu Simona Gherghe .

Desi contractul lui Madalin cu Antena 1 expira abia la 31 decembrie 2011, sefii din trustul Intact au hotarat sa-l inlocuiasca pe prezentator, din cauza scandalurilor in care a fost implicat in ultima vreme.

Situatia lui Madalin este incerta in acest moment, dar atat el, cat si iubita lui Cristina Siscanu , nu vor mai fi implicati in realizarea emisiunii "Acces Direct".

Prezentatorul urma sa fie anuntat luni de decizia sefilor, insa informatia a ajuns in presa, astfel ca Ionescu a citit in ziar ca, incepand cu 30 august, nu mai are loc de munca.

Serban Huidu, despre Madalin: "Un Jerry Springer ofilit"

"Sa-i descoperi pe Fernando de la Caransebes si pe altii nu-ti aduce decat gloria unui Jerry Springer ofilit. Nu-i prevad un viitor stralucit. La National TV nu era foarte departe de Dan Diaconescu", a declarat carcotasul, citat de ring.

Huidu sustine ca emisiunea, chiar prezentata de Simona Gherghe, va ramane la fel de proasta.

"L-au schimbat de la "Acces Direct" pe Madalin din Caransebes?! Vai, dar asta este o tragedie nationala! Copilul atarnat cu capul in jos sa vomite serpi este la fel de socat ca mine! Adevarul este ca emisiunea in sine este o infectie, conteaza mai putin prezentatorul!", a mai spus Huidu.

Cristi Brancu: "Madalin Ionescu a platit pentru tot"

Colegul de trust al lui Madalin, Cristian Brancu , spune ca Ionescu a platit pentru toate greselile, astfel ca ar putea ramane in continuare in trustul Intact. 

"Simona Gherghe este o persoana indragostita de lucruri foarte profunde si foarte adevarate. E un om care cel mai probabil va schimba fata emisiunii frivol mondene, cu audienta, "Acces Direct". Madalin Ionescu a platit pentru toate lucrurile pe care le-a facut, mai putin viata lui personala, cat pentru modul in care el a reactionat cand conducerea postului i-a cerut sa gestioneze situatia prin care trecea.

In anumite momente a refuzat sa asculte trustul, lucru ce i-a adus schimbarea. Asta nu inseamna ca nu sunt sanse ca Madalin Ionescu sa ramana in trustul Intact. Dupa parerea mea, Madalin are destule oferte si multe lucruri de facut", a marturisit Cristi Brancu la Europa FM.

 

Citeste si

Madalin Ionescu si-a sacrificat familia si cariera pentru iubire

Madalin Ionescu isi imparte concediul intre sotie si iubita

Cristina Siscanu a dansat cu fiul lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu: "Vreau copii cu Madalin dupa ce ne casatorim"

"Pusese ochii de anul trecut pe Madalin. E parsiva rau"

Madalin Ionescu ii va plati fiului sau 9.000 lei pe luna
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare