Vedete din Romania

#tv #cristina siscanu #madalin ionescu

Madalin Ionescu va avea o noua emisiune alaturi de iubita lui la Kanal D

Madalin Ionescu si-a dat demisia din trustul Intact si va prezenta o emisiune la Kanal D alaturi de iubita sa, Cristina Siscanu .

Ionescu va deveni concurentul direct al Simonei Gherghe, care l-a inlocuit la carma emisiunii "Acces Direct", incepand cu luna octombrie.

Realizatorul TV a renuntat la contractul cu trustul Intact in urma caruia ar fi fost platit pana in decembrie 2011, chiar daca nu ar fi mai prezentat nicio emisiune. Madalin a refuzat proiectele propuse pentru celelalte televiziuni din trust, Antena 2, 3 sau Euforia TV, si a ales sa semneze cu Kanal D, parte a trustului de presa Dogan Media, din Turcia.

Potrivit ring, Madalin Ionescu si iubita lui, Cristina Siscanu, vor semna astazi contractul de un an cu casa de productie a postului Kanal D.

Cei doi indragostiti vor prezenta impreuna o emisiune in acelasi interval orar ca "Acces Direct" (Antena 1) si "Happy Hour" (Pro TV), de luni pana vineri.

In noul proiect al lui Madalin ar putea fi implicati mai multi oameni din echipa "Acces Direct", care ar pleca din trustul Intact pentru a continua colaborarea cu Ionescu.

 

Divort tomnatic

 

Prima infatisare in cazul divortului dintre Madalin si Mihaela va avea loc pe 27 octombrie la Judecatoria Sectorului 3.

In urma intelegerii, Madalin va ramane cu custodia fiicei sale, iar Mihaela cu a fiului. Realizatorul TV ii va plati sotiei sale o pensie alimentara lunara de 9.000 lei.

In aceasta vara, Madalin si-a impartit concediul intre noua iubita, pe care a plimbat-o prin Europa, si familie, alaturi de care a fost pe litoralul turcesc.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare