Vedete din Romania

#actor #cina romantica #madalina ghenea

Madalina Ghenea, cina romantica alaturi de un coleg actor. Gestul curtenitor cu care a fost surprinsa "Sophia Loren de Romania" FOTO

Actrita romana Madalina Ghenea (34 de ani) a fost fotografiata de presa italiana la o intalnire cu iz romantic in compania unui coleg de platou.

Madalina a luat cina la un restaurant din Milano alaturi de actorul american Jared Leto (49 de ani), acesta oferindu-i romancei un trandafir, indeajuns pentru a da drumul la speculatii privind o posibila legatura sentimentala intre cei doi.

Madalina Ghenea si Jared Leto joaca impreuna in filmul "House of Gucci", in care compatrioata noastra interpreteaza rolul tinerei Sophia Loren, celebra actrita italiana cu care a fost deseori asemanata din punct de vedere al aspectului fizic.

Productia "The House of Gucci" va fi lansata la finalul lui 2021, subiectul filmului fiind asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu acelasi nume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by forpicsonly (@dopemgz2)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare