Vedete din Romania

#iubit madalina ghenea #showbiz #vedete intern #Madalina Ghinea

Femeia fatala fara succes la barbati. Ce vedeta a ramas cu buza umflata

Acuzata de presa ca vaneaza doar barbati celebri, frumoasa Madalina Ghenea a avut parte de mai multe dezamagiri in dragoste decat orice tanara pana la varsta ei. Insa de ce nu are frumoasa olteanca succes la barbati?

Madalina, doar un "decor"?


Sursa foto: dailymail.co.uk

Actorul irlandez Michael Fassbender, cel care a avut recent o relatie cu Madalina Ghenea, a marturisit intr-un interviu preferintele sale in materie de femei. El a afirmat ca isi doreste ca iubita lui sa nu fie doar un simplu decor, sa fie pasionala si bataioasa si sa aiba propriile opinii, iar pana acum nu prea a intalnit astfel de femei. Sa nu fi avut oare frumoasa Madalina Ghenea niciuna dintre aceste calitati cata vreme actorul a dat-o la o parte din viata sa?

Potrivit presei britanice, Fassbender ar avea de cateva saptamani o relatie cu supermodelul Naomi Campbell. La inceputul anului, actorul a parasit-o pe Madalina pentru Lupita Nyong'o, cea alaturi de care a jucat in filmul "12 ani de sclavie".

CITESTE SI:

Someri de lux. Cum isi castiga existenta vedetele fara loc de munca

"MasterChef" dispare de la Pro TV? Juratii au semnat cu alt post

Sursa foto:sutki.net

Acesta nu este insa singurul esec al relatiilor in care a fost implicat fotomodelul in varsta de 26 de ani. Anul trecut s-a vorbit chiar despre casatoria ei cu Gerard Butler, mai ales dupa ce acesta a ales sa viziteze tara noastra, semn ca era foarte apropiat de romanca si de familia ei. N-a fost sa fie asa, iar Madalina a fost lasata balta.

Celebra dupa relatia cu DiCaprio

Sursa foto: cinemarx.ro

Frumoasa olteanca a devenit insa celebra odata cu presupusa idila pe care ar fi avut-o cu Leonardo DiCaprio. Pozele care-o infatisau alaturi de celebrul actor au facut repede inconjurul planetei, dar nici nu fusese bine difuzata stirea care anunta povestea de dragoste a celor doi, ca romanca si protagonistul din "Titanic" s-au si despartit.


Sursa foto: enational.ro

De curand, stirile mondene au facut noi speculatii dupa ce focoasa slatineanca si-a facut o fotografie tip selfie impreuna cu Jude Law, cel alaturi de care a jucat in "Dom Hemingway". La premiera filmului, Madalina a dat de inteles ca se simte chiar foarte bine in preajma actorului, cu care a ras si a vorbit pe tot parcursul sedintei foto de pe covorul rosu.

Insa de ce nu reuseste oare Madalina sa inchege o relatie adevarata cu niciunul dintre barbatii care o apreciaza? Michael Fassbender a mai facut recent niste declaratii menite sa o ingrijoreaze pe actrita romana. "Imi plac fetele grasute, care sunt dezinvolte si emana incredere in sine. Mi se par atragatoare", a spus el.

Sursa foto: wallippo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare