Vedete din Romania

# tatuaje madalina ghenea #madalina ghenea

Madalina Ghenea, riscuri uriase dupa ce si-a scos tatuajele de pe gat

Madalina Ghenea a ajuns sa regrete amarnic relatia fulgeratoare pe care a avut cu celebrul designer Philipp Plein.

Credea ca in sfarsit si-a gasit marea dragoste, iar dupa o saptamana de relatie romanca a decis sa isi tatueze numele iubitului sau pe gat, dar si sa isi fac un inel in forma de cruce pe inelar. 

Din pacate insa, idila Madalinei a fost si de aceasta data cu ghinion, caci doar dupa 38 de zile ea s-a despartit de celebrul designer, iar odata cu aceasta ruptura ea a decis sa isi scoata si tatuajele pe care le facuse din dragoste. 

Totusi, specialistii in infrumusetare nu prea vad cu ochi buni scoaterea tatuajelor, intrucat, s-ar putea ca diva sa aiba probleme in viitor, mai ales in meseria ei de model.

Este foarte greu de preconizat ce i se va intampla Madalinei Ghenea in zona in care si-a facut tatuajele. Pentru o eficacitate a operatiei, ea a apelat la o interventie cu laser, dar nu intotdeauna, efectul este cel dorit. In mod normal, se rezolva totul rapid, iar pielea nu are de suferit, insa in cazul sau, situatia este cu totul alta. Distanta prea scurta dintre desenele realizate cu acul pe locuri foarte sensibile, cum ar fi degetul si gatul, si scoaterea lor ar putea crea probleme. In plus, daca laserul nu este bine ales, exista riscul ca dupa sase luni, in locul tatuajului sa se dezvolte o cicatrice urata! Basca, daca ea nu dispare pana la un an, se poate produce o cicatrizare hipertrofica suparatoare, care genereaza infectii! Repet, este greu de preconizat si mult prea devreme. Totusi, pentru a fi sigura ca nu i se intampla nimic rau, Madalina este obligata sa stea bandajata minim o luna, sa isi schimbe pansamentele periodic si sa isi dea cu o crema speciala, care sa o vindece”, a spus doctorul estetician Marek Valcu pentru WOWbiz.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare