Vedete din Romania

#madalina manole #surmenaj #sanatate

Madalina Manole a invins surmenajul

Dupa ce a suferit un soc, acum cateva saptamani, cauzat de , Madalina Manole a fost nevoita sa-si amane lansarea albumului. Acum insa, si-a revenit complet si este gata sa se intoarca la muzica.

Sotul solistei, Mircea " Puiu " Petru a declarat pentru Libertatea ca starea de sanatate a Madalinei s-a imbunatatit considerabil. Dupa caderile  cauzate de prea multa munca, artista este acum nevoita sa urmeze un regim alimentar si sa se odihneasca mai mult. Tocmai de aceea sotul acesteia a planuit sa o duca intr-o mini-vacanta intr-un loc .

"A fost o problema de sanatate pe care sotia mea a neglijat- o, mai ales dupa ce . Ea a mai avut caderi , insa nici una atat de grava. Trebuia sa urmeze un regim alimentar special. Se simte bine, ii prieste odihna si de aceea o sa plecam impreuna o saptamana intr-un mic concediu. Cautam un loc linistit ", a precizat Mircea "Puiu" Petre, sotul Madalinei, pentru Libertatea.

La intoarcere insa, Madalina va reveni cu forte proaspete la munca. Cantareata va lansa albumul "O 9 Madalina" si va planifica un turneu national .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului