Vedete din Romania

#madonna #sedere #prelungire #familie #concert

Madonna si-a prelungit sederea in Romania

Madonna si-a prelungit sederea in Romania. Desi cu alte ocazii vedeta pleca imediat dupa concert, in Romania vedeta a mai ramas mai mult de o zi. Dupa concert ea s-a odihnit, dar a si iesit sa se destinda alaturi de fiicele sale si de echipa care o inconjoara.

Desi la inceputul saptamanii presa scria ca Madonna se teme sa nu fie ucisa la Bucuresti, de catre teroristi musulmani, vedeta nu a plecat din Bucuresti imediat dupa concert. Ieri, dupa ce s-a trezit pe la pranz, “regina muzicii pop” a coborat la piscina hotelului in care era cazata pentru a mai petrece putin timp cu fiicele ei, Lourdes si Mercy James, care pe perioada sederii la Bucuresti au fost de gasit mai ales in piscina.

Potrivit Click!, joi, in jurul orei 16:00, a inceput forfota, semn ca Madonna urma sa soseasca. Langa piscina au fost aduse cateva umbrele mari, de soare, cu doar cateva secunde inainte ca diva sa soseasca, flancata de bodyguarzi si cu un prosop pe cap. La glezna stanga a vedetei se putea observa un bandaj, semn ca show-ul de miercuri seara i-a lasat urme Madonnei.

Vedeta s-a aruncat in apa imbracata in pantaloni scurti si maiou si a facut doua ture de bazin, alaturi de una dintre garzile sale de corp. La iesirea din piscina vedeta a fost preluata de aceeasi bodyguarzi, care i-au acoperit fata cu acelasi prosop. Nu acelasi lucru l-a facut Mercy James si Lourdes care, impreuna cu dansatorii si alti membri ai echipei Madonnei s-au balacit si jucat in piscina si in jurul acesteia.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului