Vedete din Romania

#maia morgenstern #lesin #tv

Maia Morgenstern a lesinat dupa munca la pensiune

Efortul de a ingriji o pensiune in emisiunea "Serviti, va rog!" a fost prea mult pentru Maia Morgenstern . Actrita a lesinat dupa o zi de munca si a avut nevoie de ingrijire medicala pentru a-si reveni.

Maia a fost vedeta pensiunii in cele trei zile de filmare a emisiunii, dar efortul si-a spus cuvantul sub forma unei caderi de calciu pentru care actrita a avut nevoie de atentia unui medic.

Actrita a indeplinit toate sarcinile lui nea Marin. De dimineata pana seara, ea a gatit si s-a ocupat de gospodarie , urmata peste tot de mai multi copii sositi la pensiune.

Maia i-a plimbat pe cei mici cu poneiul, i-a dus in excursie pe munte. Punctul culminant al sederii actitei la pensiune a fost punerea in scena a piesei de teatru cu copiii, " Alice in Tara Minunilor ".

Acesta nu este primul incident legat de emisiunea "Serviti, va rog!". Cantareata de muzica populara Laura Lavric a lesinat si ea in urma oboselii si stresului acumulat in cele trei zile de concurs. Delia a criticat si ea ritmul de munca din timpul filmarilor, marturisind ca a izbucnit in plans pentru ca muncea toata ziua si putea sa doarma in jur de 4 ore pe noapte.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului