Vedete din Romania

#operatie #mama #gabriela cristea

Mama Gabrielei Cristea, operata pentru a doua oara

Gabriela Cristea este din nou infierata de rudele ei. Mama vedetei Kanal D va suferi o noua interventie pentru o recuperate mai rapida, iar fratele vedetei sustine ca Gabrielei nu-i pasa se familie.

"Sor-mea continua sa mearga pe drumul ei si sa nu ii pese de noi. Sa ii fie de bine... e alegerea ei, iar noi nu vrem sa ne bagam pe gatul ei cu de-a sila", a declarat Emil Cristea pentru Cancan.

Didina Cristea va suferi o noua interventie chirurgicala, pentru evitarea aparitiei unui nou abces pancreatic sau peripancreatic. Masura se impune dupa recuperarea grea in urma operatiei care a avut loc pe 13 mai.

"Medicul mi-a spus ca vrea sa grabeasca vindecarea, explicandu-mi ca daca nu intervine acum putem sa mai stam in stadiul acesta inca trei luni. Cand a auzit ca va ajunge din nou pe masa de operatie, mama s-a speriat foarte rau. I-am vazut disperarea si teama in ochi, dar s-a mai linistit un pic cand a auzit ca tomografia de azi a iesit bine", a declarat  fratele Gabrielei pentru Cancan.

Prezentatoarea emisiunii " Nora pentru mama " a explicat ca motivul pentru care pastreaza distanta fata de familie este modul in care parintii s-au purtat cu ea si faptul ca fratele ei i-a cerut bani si favoruri , apoi a amenintat-o.

 

Citeste si

Gabriela Cristea: "M-am imbolnavit de tiroida din cauza stresului provocat de familia mea"

Tatal Gabrielei Cristea: "Fiica mea este un monstru cu chip de om"

Gabriela Cristea, avort la 16 ani?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului