Vedete din Romania

#dan balan #mama #chica bomb #trup #sexy

Mama lui Dan Balan face senzatie cu felul in care arata

La cei 50 ani ai sai, Ludmila, mama lui Dan Balan, isi afiseaza cu mandrie trupul cel zvelt. Mama a doi copii mari, sotie de diplomat si prezentatoare TV de succes, "Tanti Ludmila" a facut senzatie la premiile VIP din Chisinau.

Dan Balan, celebrul Crazy Loop, face valuri in toata lumea cu noul sau proiect muzical " Chica Bomb ". In preajma Sarbatorilor, acesta a fost premiat la Chisinau. Angajamentele pe care le are nu i-au permis insa sa mearga sa-si ridice distinctia, motiv pentru care Dan si-a trimis parintii, celebri si ei de altfel.

Ludmila, mama cantaretului i-a lasat pe toti masca cu tinuta sexy pe care a ales sa o afiseze cu ocazia acestui eveniment. Lucru lesne de inteles, avand in vedere ca buletinul ei arata 50 ani, dar chipul si trupul sau nu prezinta mai mult de 35. Mai mult de atat, se pare ca focoasa basarabeanca ar fi facut fata cu succes si in videoclipul fiului ei presarat bine cu bombe sexy.

tanti Ludmila a venit insotita la festivitate de un partener pe masura. Tatal lui Dan Balan este mai nou consilier prezidential pe politica externa si integrare europeana in Republica Moldova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului