Vedete din Romania

#pepe bolnav #noduli corzi vocale #mama lui pepe #pepe #lacrimi

Mama lui Pepe, distrusa de durere. Plange incontinuu de cand a aflat ca fiul ei este bolnav

Vestea ca Pepe ar putea avea noduli pe corzile vocale au distrus-o pe mama cantaretului. Aceasta nu se mai putea opri din plans, si nici macar Pepe nu o mai putea linisti.

Zilele trecute, s-a ales cu o raguseala de care nu mai scapa, iar medicii i-au prescris un tratament strict, pe care artistul trebuie sa il urmeze cu sfintenie, scrie ele.ro

Cum la TV si in toata presa s-a scris despre aceasta vizita, au aparut si zvonuri cum ca artistul ar avea noduli pe corzile vocale si ca ar putea ramane fara voce. Aceasta veste a ingrozit-o pe mama lui Pepe, care de atunci plange intruna si nu mai are liniste.

"S-a pus pe plans de nu mai putea sa fie oprita. A sunat-o Pepe si a asigurat-o ca nu o minte, ca este intr-adevar ragusit si il tine gatul, dar nici vorba de noduli. Pepe era dupa doua concerte, mort de oboseala si foarte ragusit. Cand l-a auzit, mama a inceput sa planga si mai tare. I-a spus ca medicul i-a recomandat aerosoli, vitamine pentru voce, repaus si odihna, dar ea refuza sa-l creada. A cerut sa vada totul scris negru pe alb si parafat de catre medic. Ca sa o linisteasca, Pepe a trebuit sa mearga la parinti acasa. Nu-i venea nici lui sa creada la ce s-a ajuns pe posturile de stiri", ne-a declarat o persoana apropiata familiei.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului