Vedete din Romania

#mihaela raduelscu #dani #manea

Manea pentru Mihaela si Dani

Manelistul Liviu Pustiu se declara un sustinator infocat al idilei dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil. Ba mai mult, tanarul le-a compus si o melodie celor doi, prin care spera sa-i faca pe oameni sa le inteleaga dragostea mai bine.

Idila dintre Mihaela si Dani l-a surprins initial pe manelist . Pentru ca ii simpatizeaza, insa, pe amandoi, Liviu Pustiu s-a plasat “urgent” in tabara sustinatorilor. “Imi place in primul rand ca nu si-au ascuns dragostea, desi lumea i-a criticat din cauza diferentei de varsta. Eu apreciez foarte mult oamenii care nu-si ascund sentimentele indiferent de riscuri”, ne-a spus Liviu Pustiu.

In urma cu doua saptamani i-a venit si ideea unei melodii pentru cei doi. Spera ca prin aceasta creatie macar fanii lui sa ajunga sa-i inteleaga pe Mihaela si Dani. Liviu Pustiu spune ca spera ca melodia sa le aduca cel putin un zambet . “Nu stiu daca sunt iubitori de manele sau nu, dar sper ca macar sa aprecieze gestul printr-un zambet. Si cine stie, poate Dani are destul umor incat sa ma cheme sa-i cant melodia in emisiune. M-as duce direct de la nunti la el in studio”, spune Liviu Pustiu, adaugand ca se uita des la “Neata cu Razvan si Dani”.

Continuarea in Click

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului