Vedete din Romania

#amant maria constantin #maria constantin #augustin viziru #marcel toader

Marcel Toader a dezvaluit cine este amantul Mariei Constantin

Marcel Toader o acuza pe Maria Constantin ca l-a inselat cu Augustin Viziru. Mai mult, se pare ca acesta are chiar si dovezi care sustin acest lucru.

Invitat la emisiunea "Acces direct", Marcel Toader a facut lumina in cazul divortului de Maria Constantin. Acesta a declarat ca intre ei exista o raceala de mai bine de un an. In plus, acesta afirma ca Maria l-ar fi inselat cu unul dintre colegii cu care a participat la o emisiune TV: Augustin Viziru.

Marcel Toader si Maria Constantin au participat alaturi de Augustin Viziru la emisiunea "Ferma vedetelor" in urma cu un an. Rugbistul este convins ca dupa ce el a fost eliminat din competitie, sotia sa s-a apropiat de actor, a filtrat cu el, si a intretinut relatii intime.

Mai mult, Marcel Toader a refacut scenariul ultimei seri petrecute de cei doi impreuna. Acersta a descoperit ca Maria l-a mintit afirmand ca merge la orele de canto, insa se ducea la intalnire cu Augustin, cu care are o relatie de mai mult tim. Dupa spusele lui Marcel Toader, rochia alba pe care o purta era extrem de murdara, si in spate si in fata, si si-a dat seama ca sotia sa a intretinut relatii intime pe capota masinii lui.

"In seara in care a venit acasa cu rochia alba murdara am intrebat-o daca a fost cu Viziru", a declarat rugbistul, potrivit click.ro Mai mult, acesta a luat legatura cu Augustin pe o retea de socializare si l-a confruntat.

"A doua zi m-a sunat si mi-a confirmat. Eu cu Maria am o relatie de patru ani, dar relatia lor a inceput inainte de a noastra. El este casatorit tot cu o interpreta de muzica populara, au un copil de 1 an si cateva luni si unul este pe drum. Tatal lui a fost seful Politiei Romane, este un om important", a declarat Marcel Toader la Acces Direct.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului