Vedete din Romania

#maria constantin #marcel toader #amenintari #divort

Marcel Toader, amenintari la adresa Mariei Constantin

Scandalul dintre Marcel Toader si Maria Constantin este departe de a se incheia. Acuzat ca ar fi trimis poze indecente unei femei din Cipru, Marcel Toader a rabufnit si a recurs la amenintari la adresa Mariei Constantin.

Intrebat daca este pregatit de divort, Marcel Toader nu a mai rezistat si a rabufnit: "Tot ce se intampla ma imping sa fiu si chiar as fi fericit sa fiu un barbat liber. Nu am vazut ce s-a spus despre mine la tv luni seara, dar am fost informat. Raman socat ca aud lucruri din partea unor oameni care ma stiu cum sunt. O sfartuiesc pe Mirela Constantin sa-si stapaneasca ciracii (n.r. protejatii), pentru ca nimeni nu e fara pata. Sa-si asume statutul dobandit in urma celor doua casnicii. Sa aiba grija de ea si de sufletul ei. Sa nu uite ca acolo e un suflet care mai tarziu vede. E greu de spus ce s-a intamplat cu noi doi. Ma bucur ca si-a intors fata catre Dumnezeu. Patru ani m-am chinuit sa fac asta cu ea", a spus Marcel Toader in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, potrivit click.ro.

Satula de conflicte, Maria a evadat din Bucuresti pentru a-si limpezi gandurile. Aceasta a plecat in Sinaia alaturi de o prietena pentru a se deconecta de la tot ce se intampla in jurul ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare