Vedete din Romania

#sotie Marcel Toader #maria constantin #marcel toader #infidelitate

Marcel Toader, inselat si parasit de sotie

Marcel Toader si Maria Constantin nu mai sunt impreuna. Se pare ca sotia acestuia l-a parasit in urma cu doua saptamani, mutandu-se din caminul conjugal. De vina ar fi chiar infidelitatea acesteia.

Marcel Toader este sfasiat de durere, mai ales ca acesta i-a fost in permanenta aproape Mariei si a ajutat-o sa-si faca o reputatie. Mai mult, acesta a contribuit la obtinerea multor concerte pe care le-a sustinut cantareata.

"Nu vreau sa vorbesc despre asta. Imi rezerv dreptul de a nu comenta momentan", a declarat Marcel Toader, pentru cancan.ro. Interpreta de muzica populara nu a dorit sa dea declaratii presei.

Cu toate acestea, de curand, Marcel Toader a postat pe Facebook un mesaj cu subinteles: "Cand buzunarul vorbeste, sentimentele tac. O zi frumoasa tuturor".

Marcel Toader si Maria Constantin s-au casatorit in 2015. Cei doi nu au inaintat inca actele de divort insa, sansele unei impacari sunt minime.

Sursa foto: gorj-domino.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului