Vedete din Romania

#sergiu nicolaescu #sotia lui sergiu nicolaescu #iubiri sergiu nicolaescu #familie sergiu nicolaescu

Marele regret si iubirile din viata lui Sergiu Nicolaescu

Casatorit de trei ori – ultima data cu o femeie mai tanara cu 46 de ani-, indragitul actor, regizor si scriitor a avut un regret pe care l-a purtat cu sine toata viata: nu a avut copii. Desi a recunoscut ca-si iubea foarte mult sotia, Sergiu Nicolaescu a sustinut in repetate randuri ca a ramas singur.

Prima casatorie a lui Sergiu Nicolaescu s-a incheiat in 1954, dupa numai trei luni. Cativa ani mai tarziu, regizorul se recasatoreste, cu o colega, iar de data aceasta mariajul dureaza un deceniu. 

Prima casatorie a durat cateva luni, a doua - 10 ani. Asta pentru ca lucram impreuna. Ea facea costumele. Meritul ei este ca nu a confundat niciodata viata particulara cu platoul de filmare. Acolo eu eram regizorul, acasa ea conducea totul”, a explicat regretatul maestru.

 

Marea iubire, aparuta la 67 de ani

Sase ani mai tarziu, o cunoaste pe Dana Ionica, cea care urma sa-i devina cea de-a treia si ultima sotie. Cei doi s-au casatorit in 2005, iar ceremonia s-a desfasurat cu asa o discretie ca multi nici macar nu au crezut ca relatia s-a oficializat. Si cu Dana a lucrat impreuna, ea fiind producatoarea peliculei "15". 

Diferenta colosala de varsta l-a facut pana si pe maestru sa se indoiasca de succesul unei astfel de relatii. Totusi, el a recunoscut ca Dana a fost cea mai importanta femeie din viata sa, care l-a invatat multe cu rabdarea si frumusetea sa. 

Citeste si: Cele doua fete ale maestrului Nicolaescu

Dana (foto - n.r.) m-a schimbat. E meritul ei. Am petrecut 14 ani extrem de frumosi impreuna. Si repet, e numai meritul ei. Eu cred ca femeia este cea care dicteaza intr-o relatie. Si bune si rele. (...) In cazul nostru, pana acum nu am simtit niciodata diferenta de varsta. Sunt totusi 46 de ani. Dar eu m-am simtit mereu tanar. Si ea m-a facut sa ma simt asa. Dar asta nu se poate la infinit. Varsta isi spune, pana la urma, cuvantul. Uneori ma simt vinovat fata de ea, avea si ea dreptul la o familie, la viata normala“, a declarat Sergiu Nicolaescu intr-un amplu interviu acordat revistei „Tango“. 

Dorinta de a avea copii, mereu amanata

De altfel, lipsa unei familii numeroase l-a bantuit mult timp pe regizor. "Pentru mine n-a existat altceva in viata decat filmul. Am reusit in film, n-am reusit in viata personala. (...) Mi-ar fi placut sa am cinci-sase copii, ma rog... n-am avut... Am o mare admiratie fata de familiile care au facut si au crescut copii", declara acesta in 2002. Desi isi iubea cea de-a treia sotie, atunci cand s-au cunoscut, Sergiu Nicolaescu avea deja 67 de ani si nu a vrut sa riste sa aiba un copil care poate nu ar fi fost complet sanatos. 

Totusi, el banuieste ca, pe undeva in aceasta lume, ar avea un copil, nascut dintr-o legatura extraconjugala. „A fost la un moment dat o fata foarte frumoasa, Roxana o chema, proaspat casatorita. Mi-a facut curte. Am trait impreuna o perioada, evident, doar ca amanti, si apoi a disparut. Am cautat-o peste tot. Nimic. Am aflat ulterior ca a plecat din tara si ca a nascut. Planul ei a fost sa faca un copil cu mine, (fara falsa modestie, atunci eram frumos) si sa il creasca cu sotul ei. I-am respectat alegerea, intr-un fel m-a flatat, dar m-a si durut. Nu l-am cautat, insa, niciodata, n-am vrut sa distrug viata nimanui. Iar acum e prea tarziu, n-as mai putea recupera nimic“, a declarat Sergiu Nicolaescu pentru revista „Tango“.

Citeste si: Ultima dorinta alui Sergiu Nicolaescu

„Am iubit, dar tot singur am ramas"

Asa ca, peste ani, marele regret al maestrului l-a facut sa se simta singur, desi inconjurat de oameni care l-au iubit. "Ei, nu pot sa spun ca nu am iubit...am iubit. E firesc, am iubit, dar tot singur am ramas. Destin...", a declarat Sergiu Nicolaescu. 

Sotia lui Sergiu Nicolaescu, Dana, nu a facut nicio declaratie referitoare la moartea regizorului. Ea insa a cerut mass-media sa nu difuzeze imagini de la funeraliile actorului, considerand ca acest moment dramatic din viata sa trebuie tratat cu discretie. 

Citeste si: „Dumnezeu e nedrept, l-a luat prea repede”

Segiu Nicolaescu a murit pe 3 ianuarie 2013, la ora 8.20, dupa ce fusese internat pe 26 decembrie la Spitalul Elias din Capitala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare