Vedete din Romania

#maria ciobanu #ion dolanescu #ionut dolanescu

Maria Ciobanu: "Nu ma opun deshumarii lui Dolanescu"

Mama lui Ionut Dolanescu , Maria Ciobanu , a raspuns acuzatiilor Margaritei Valenciano. Cantareata de muzica populara sustine ca, daca va fi nevoie de deshumarea cadavrului lui Ion Dolanescu pentru a dovedi paternitatea fiului ei, nu se va opune.

Cuvintele Maragaritei Valenciano au lovit-o pe Maria Ciobanu, careia i s-a facut rau atunci cand a auzit ca cineva contesta faptul ca Ionut este fiul lui Ion Dolanescu .

"Nu sunt sanatosi la cap. Nu o sa ma opun deshumarii. Maragarita nu are decat sa se duca sa-l dezgroape pe Ion, ca eu stiu ca sunt o femeie cu sufletul curat. Stie toata lumea ca Ionut e baiatul lui Dolanescu", a declarat Maria Ciobanu pentru "ring".

Spusele Mariei sunt intarite si de fiica ei, Leontina Vaduva , si de Eugen Vaietus, prieten apropiat al lui Ion Dolanescu timp de 30 de ani.

"Va spun eu sigur ca Ion Dolanescu nu s-a indoit niciodata ca Ionut n-ar fi fiul lui. In atatia ani in care s-a dusmanit cu Maria Ciobanu, ar fi spus daca ar fi avut vreo urma de indoiala. Cred ca s-a mers deja mult prea departe cu acest scandal si ar fi strigator la cer sa se ajunga la deshumarea lui Ion. Eu il iubesc si pe Ionut, si pe Dragos si, din discutiile cu ei, stiu ca fiecare dintre ei asteapta sa se faca pasul spre impacare, ca pana la urma nu pot astepta sa le imparta averea televiziunile pe unde se cearta. Dragos asteapta ca Ionut sa faca primul pas spre impacare, in timp ce Ionut il asteapta pe Dragos sa faca asta", sustine Vaietus.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare