Vedete din Romania

#Maria Constantin mama #Maria Constantin fiu # maria constantin divort #maria constantin #marcel toader

Maria Constantin a uitat de fiul sau! Baiatul de 8 ani, batjocorit de colegi!

Maria Constantin este acuzata de primul sot ca-si neglijeaza copilul! Conform acestuia, cantareata nu l-a sunat de ziua lui si nici nu se intereseaza de situatia scolara, motiv pentru care este batjocorit de colegi. 

“Nu cred ca mai stie cand este nascut baiatul, nu a dat niciun telefon. Nu stie cum o cheama pe invatatoarea lui, cum il cheama pe cel mai bun prieten. Dati un telefon si intrebati-o cand a sunat-o ultima oara pe invatatoare, sa se intereseze cum invata, cum se descurca la materiile de la scoala. Eu nu vreau sa o denigrez. Aveti cuvantul meu de onoare ca nu a sunat de ziua lui pe 6 septembrie", a declarat barbatul la un post de televiziune. Iar marturisirile au continuat.

"Nu l-a sunat, el a tot sperat ca o sa-l sune sa ii spuna la multi ani. Sa va povestesc un episod mai dureros: vecinii nu au vrut sa se joace cu el. si la scoala, un copil mai rautacios a spus: lasati-l in pace, ca si-asa nu are mama. A fost dureros pentru mine. Sa vina macar la o serbare, ii spun eu cand e. Ii dau si numarul de telefon al invatatoarei, ea nu mi l-a cerut niciodata'', a mai spus tatal baiatului Mariei Constantin, conform click.ro.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului