Vedete din Romania

#maria constantin plangere penala #maria constantin acuzata de furt #maria constantin

Maria Constantin are probleme cu legea! Cantareata, acuzata de furt

Maria Constantin are numai probleme. Dupa un scandal monstru legat de despartirea de Marcel Toader, cantareata are acum probleme cu legea! Pe numele acesteia a fost depusa o plangere penala pentru intrare prin efractie si furt dintr-o garsoniera.

Proprietara garsonierei sustine ca Maria i-a ars mocheta, a lasat urme de ceara prin casa si i-a distrus frigiderul. In plus, aceasta a plecat din locuinta cu un telefon ce nu ii apartine.

"Sambata am depus o plangere penala impotriva Mariei. Vineri, am rugat-o sa-mi aduca cheile. Mi-a spus ca este ocupata, pentru ca are cursuri, dar ea a intrat in garsoniera fara acordul meu sustinand ca are de luat o farfurie de care are nevoie si in momentul acela a disparut si telefonul. Nu avea cine sa-l ia. Este vorba despre un iPhone. Am depus plangere de intrare prin efractie. Nu este primul lucru care dispare. Poseta de la Mihai Albu unicat, facuta special pentru mine, mi-a returnat-o dupa ce i-am demonstrat ca ea aluat-o. O geaca in valoare de 1800 de euro a fost purtata de prietena ei si un pulover gri ars de tigara pe care ea l-a folosit. Aceste obiecte vestimentare erau ale mele. Dupa ce a plecat, femeia care a facut curatenia a stat 4 zile ca sa degreseze doar aragazul. Era o mizerie de nedescris. Erau multe cutii de sampanie si lumanari peste tot. Nu mai zic de ceapa si cartofi mucegaite", a spus cea acre i-a inchiriat garsoniera Mariei, intr-o emisiune de la Antena 1.

Maria Constantin si Marcel Toader se afla in plin scandal de divort si urmeaza sa aiba prima infatisare la tribunal pe 21 noiembrie, cand se vor discuta cauzele ce au dus la despartire. Marcel Toader o acuza de infidelitate, iar ea il acuza de agresiune fizica si verbala.

Sursa foto: spoynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare