Vedete din Romania

#maria constantin # motiv despartire #marcel toader #despartire

Maria Constantin, umilita in public de infidelul Marcel Toader

Noi detalii din casnicia lui Marcel Toader cu Maria Constantin ies la iveala. Desi la inceput se zvonea ca Maria a fost infidela, se pare ca Marcel Toader este cel care o insela pe cantareata. Ba mai mult, acesta o umilea adesea in public si chiar se dadea la alte femei de fata cu aceasta.

Marcel Toader se purta foarte urat de fata cu Maria, atunci cand ieseu in oras. Acesta nu ezita sa se laude altor femei cu performantele sale in dormitor si nici sa flirteze cu alte femei, chiar daca Maria era langa el.

"Cu ea de fata, el se lauda cu performantele sale sexuale. Facea asta cu lume multa, femei, barbati, cunoscuti si necunoscuti, si flirta cu orice persoana care purta fusta. Nu putea sa se abtina, proceda asa cand era cu Maria de mana! Amintea de fiecare data ca el "s-a scolit" in Franta, unde oamenii sunt libertini in privinta sexului si nu traiesc ca in Romania, constransi de reguli. Maria, fata simpla, venita de la tara, nu ii zicea nimic mai ales ca iesirile astea ale lui se petrecereau cand el era cu chef si bause. Am simtit ca a deranjat-o intotdeauna laudarosenia asta a lui, chiar daca a facut eforturi sa nu arate, dar abia cand mi-a spus verbal am avut confirmarea. I-am spus atunci ca la varsta lui nu ai cum sa mai schimbi un barbat si am sfatuit-o sa il paraseasca. N-a vrut, dar pana la urma tot la asta s-a ajuns", a declarat o persoana apropiata familiei care, momentan, prefera sa nu isi dezvaluie identitatea, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare