Vedete din Romania

#maria dragomiroiu #fiu vitreg

Maria Dragomiroiu, acuzata ca si-a instrainat fiul vitreg de tata

maria dragomiroiu este acuzata de prietenii fiului ei vitreg, decedat acum cateva zile, ca l-a instrainat pe baiat de tatal lui. Potrivit cunoscutiilor, Radu Catalin Mihu a facut infarct deoarece era tot mai deprimat .

Radu Catalin Mihu a murit sambata dimineata in urma unui stop cardiac . Acesta avea 28 ani si era fiul sotului cantaretei, Bebe Mihu.

Prietenii acestuia sustin ca tanarul era tot mai deprimat in ultimul timp si asta pentru ca tatal lui incepuse sa-l ignore mult. Acestia sunt fermi pe pozitii atunci cand declara ca Maria Dragomiroiu este de vina pentru ca l-a indepartat de el.

"Maria Dragomiroiu i-a despartit pe Catalin si pe tatal sau. De cand e cu ea, Mihu abia se mai vedea cu tatal sau… poate o data pe an, vara, la mare, cand se intampla sa fie si parintele lui acolo, pentru ca avea spectacole. Ne spunea ca vrea sa-si faca operatie, sa slabeasca, dar tata-sau nu l-a ajutat. Mama lui nu avea cum, ca nu avea posibilitati. Mai mult, acum cativa ani, Maria Dragomiroiu a declarat la o emisiune ca sotul ei nu are decat doi copii, adica pe ai ei. Catalin a suferit foarte tare atunci. A inceput sa planga. Omul de-asta a devenit si depresiv ", a explicat Nicolae Ivanis, unul dintre prietenii lui Catalin Mihu pentru ziarul Libertatea.

In apararea sa, cantareata de muzica populara a declarat in emisiunea "Happy Hour" ca nu a mai dormit deloc de cand a aflat vestea mortii lui Catalin. Aceasta a mai precizat ca ultima oara l-a vazut pe tanar acum doi ani la mare.

De cand am aflat nu am mai dormit deloc. Nu stim ce s-a intamplat, asta a fost soarta lui, sa faca infarct. Era un copil respectuos, tot timpul l-am ajutat daca a avut nevoie. Nu ieseam la masa impreuna, eu il stiam de cand era mititel, dupa aceea l-am vazut mai rar. Acum vreo doi ani l-am vazut pentru ultima oara, obisnuia sa vina la mare”, a marturisit cantareata in emisiunea lui Maruta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului