Vedete din Romania

Maria Marinescu colaboreaza cu fostul iubit

Desi iubitul ei actual, , este patronul clubului Gaia din Bucuresti, Maria Marinescu a ales sa-si prezinta noua colectie de moda in clubul unde este actionar fostul ei iubit, .

Maria si Alex s-au cunoscut in aceasta vara intr-un club in Saint Tropez, pe Coasta de Azur . Dupa patru luni de relatie, un conflict serios s-a iscat intre cei doi atunci cand Maria a hotarat ca vrea sa-si prezinte colectia in clubul fostului ei iubit.

Tudor Vasile , fiul fostului premier, este actionar la clubul Cabaret si el se va intalni de mai multe ori cu Maria pentru a stabili detaliile prezentarii ei, lucru care il face foarte gelos pe actualul ei iubit. Click! sustine ca cei doi s-au certat mai multe ore pe acest subiec, dar hotararea Mariei a fost de neclintit.

Dupa o serie de relatii cu barbati ca Bobby Paunescu , Cristian Chivu si Tudor Vasile si o casatorie scurta cu Ion Ion Tiriac, Maria si-a gasit fericirea alaturi de Alex Popescu , dar a ales sa colaboreze tot cu fostul.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului