Vedete din Romania

#rochie de mireasa #frank colin #coasta de azur #nunta #maria marinescu

Maria Marinescu vrea nunta pe Coasta de Azur

Dupa casatoria civila, creatoarea de moda Maria Marinescu si omul de afaceri Frank Colin au inceput deja sa planifice nunta. Petrecerea va avea loc in Franta, intr-un loc ales de Maria, care isi petrecele vacantele pe Coasta de Azur.

Maria Marinescu si Frank Colin s-au casatorit, sambata, la starea civila a Primariei sectorului 1 din Capitala. Evenimentul a fost restrans, fiind prezenti doar rude si prieteni apropiati, printre care si Amalia si Ilie Nastase, care i-au fost nasi Mariei in prima casatorie .

"Nu am vrut sa invitam foarte multa lume, dar pana la urma s-a aflat si m-au sunat ei...", a spus Maria dupa ceremonie. Petrecerea a avut loc la un restaurant pe malul lacului Herastrau.

Tinerii insuratei au inceput deja sa planifice nunta, care va avea loc in Franta. In culmea fericirii, ei au declarat ca vor sa devina parinti cat mai curand, iar omul de afaceri vrea destui copii pentru o " echipa de fotbal ".

Prima rochie de mireasa pentru Maria

Maria si-a gasit deja rochia pe care o va purta la nunta care ar putea avea loc chiar pe Coasta de Azur. Desi a fost casatorita cu Ion Ion Tiriac acum cativa ani, cei doi nu au facut nunta si Maria nu a purtat niciodata o rochie de mireasa.

Prima ei casnicie, la care i-au fost nasi sotii Nastase, a durat doar trei luni, inainte ca Maria si Ion Ion sa se desparta. Ei s-au casatorit dupa doar cateva luni de relatie si la fel s-a intamplat si cu Frank, cu care creatoarea de moda se iubeste din toamna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare