Vedete din Romania

#maria movileanu #gabriel coveseanu

Maria Movileanu: "Cove a ajuns sa ma santajeze"

Maria Movileanu il acuza pe Cove ca nu-si plateste pensia alimentara la timp si incearca sa o santajeze pentru a petrece timp cu fiul sau.

Procesul pentru stabilirea orelor de vizita in care Gabriel Coveseanu poate sa-si vada fiul, Matei, a fost amanat, dupa ce realizatorul TV nu s-a prezentat in fata magistratilor.

"A ajuns sa ma santajeze, ca daca nu-i dau copilul cand vrea el, nu-mi mai plateste pensia alimentara. Oricum a intarziat in fiecare luna, dar eu nu stau in banii lui. E vorba de atitudine: Nu-mi dai copilul, nu-ti dau banii. El duce un razboi cu mine, in loc sa se intereseze de copil si i-am spus ca nu vreau sa ma plimbe prin tribunale o mie de ani", a povestit Maria, pentru Click!

Maria Movileanu, fiica fostei prezentatoare TV Carmen Movileanu , recunoaste ca nu l-a mai lasat pe fiul sau in varsta de 1 an si opt luni sa doarma cu tatal sau. Maria nu crede insa ca fostul ei sot ar putea avea grija corespunzator de copil.

"Copilul a fost doua weekenduri cu el la munte. Acum, nu l-am mai lasat pe Matei la el ca a fost bolnavior. I-au crescut patru dinti in acelasi timp, s-a deshidratat si a stat doua zile pe perfuzii. Cove a venit la spital, insotit de nasii copilului, dar l-am rugat sa-i schimbe pampersul si nu a vrut. Cum sa-i las eu copilul noaptea cand el nici nu a vrut sa-l schimbe? Nici macar nu s-a interesat la medic de starea lui de sanatate", a mai spus Maria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului