Vedete din Romania

#maria movileanu #divort #gabriel coveseanu

Maria Movileanu: "Cove m-a lovit in timp ce tineam copilul in brate"

Maria Movileanu , fosta sotie a lui Gabriel Coveseanu , sustine ca prezentatorul emisiunii "Fata lui tata" de la Kanal D a atacat-o in public, in timp ce tinea copilul in brate. 

Fiica prezentatoarei TV carmen movileanu sustine ca fiul ei, Bogdan, a fost traumatizat de incident. Maria a depus deja plangere la politie impotriva lui Cove, pentru incidentul ce a avut loc in urma cu doua zile.

Dupa ce Maria a refuzat sa-l lase pe fostul ei sot, sa-l transporte pe fiul lor Bogdan in masina fara scaun special, prezentatorul TV i-ar fi dat un pumn in spate.

"Nu i-a pasat ca-l tineam pe baiat in brate. M-a lovit din spate, eu m-am speriat si am fugit, iar Bogdan a inceput sa planga. Saracul, a asistat la aceasta scena de violenta, care l-a marcat cumplit. A fost toata ziua in stare de soc, era speriat, marcat de ceea ce vazuse. Ceea ce a facut Cove este incalificabil. A ajuns sa-si terorizeze copilul", a declarat Maria Movileanu pentru Cancan.

Fosta sotie a lui Cove sustine ca acesta a devenit din ce in ce mai violent dupa divort.

"S-a intamplat sa ma bata si cand eram casatoriti, iar fiul nostru avea doua luni si-l tineam in brate, dar acum lucrurile parca au luat-o razna. Sunt in permanenta urmarita, terorizata si agresata de el. Imi spune ca va face orice pentru a lua copilul de langa mine", a declarat Maria Movileanu.

Gabriel Coveseanu sustine insa ca sotia incearca sa-i limiteze accesul la fiul lor, dupa ce instanta i-a acordat dreptul de a petrece timp cu el.

"Nu vreau sa intru in acest joc murdar al fostei mele sotii. Am decis sa cer in instanta dreptul de a avea acces la copilul meu, care mi-a fost in permanenta limitat de fosta sotie. Las justitia sa decida in aceasta privinta.

Indiferent ce va spune si va face Maria, ea va ramane mama copilului meu, pe care o respect si careia nu pot sa-i fac vreun rau sau sa o denigrez", a spus Cove, citat de ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare