Vedete din Romania

#maria movileanu #gabriel coveseanu #violenta conjugala

Maria Movileanu, despre Cove: "Niciodata nu si-a cerut scuze dupa ce m-a batut"

Gabriel Coveseanu este acuzat de fosta lui sotia ca a batut-o de mai multe ori, in timp ce tinea copilul in brate.

Maria Movileanu sustine ca a fost agresata in repetate randuri de sotul ei, chiar si cand tinea copilul de doua luni in brate. Fiica lui carmen movileanu are si un martor: bona micutului Bogdan.

"Daca la bataia de acum cateva zile, atunci cand Cove m-a lovit cu pumnul in cap fara sa tina cont ca-l tineam in brate pe Bogdan, baiatul nostru, nu am nici un martor, exista totusi o persoana care a asistat la unul dintre actele lui de violenta. Nimeni n-ar crede ca acest barbat isi poate lovi sotia, care-si tinea copilul in brate, la numai doua luni dupa ce a devenit tata. Si nu s-a intamplat doar o data, ci s-a repetat chiar in prezenta unei persoane straine. Cea care a vazut cum ma batea Cove este chiar bona copilului", a declarat Maria Movileanu pentru Cancan.

Mama lui Bogdan (un an si jumatate) spune ca Cove nu si-a cerut niciodata scuze pentru violenta fizica din timpul casatoriei.

"Niciodata nu si-a cerut scuze dupa ce m-a batut. Spunea doar ca eu l-am provocat. Nu este capabil nici sa conduca o familie, nici sa o tina", a mai spus Maria Movileanu.

Prezentatorul emisiunii "Fata lui tata" de la Kanal D, a negat acuzatiile sotiei si a explicat ca ea va ramane intotdeauna mama copilului sau. Maria nu mai are insa respect pentru Cove, pe care il acuza de esecul casniciei lor.

"Cove are o problema. Este frustrat, a tinut mortis sa ma ingroape si pe mine si sa ma transforme intr-o frustrata. Tot ce-mi reprosa el mie era, de fapt, caracterizari de-ale lui. De fiecare data, pentru fiecare cearta, eu eram vinovata. Recunosc ca ne-am balacarit reciproc, dar in opinia mea nu trebuie sa se ajunga la violenta niciodata", a declarat Maria pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului