Vedete din Romania

#pavel stratan #dansez pentru tine #marian dragulescu

Marian Dragulescu ii va lua locul lui Pavel Stratan la "Dansez pentru tine"

Marian Dragulescu va reintra in competitia "Dansez pentru tine", desi a fost eliminat vineri seara, in locul lui Pavel Stratan, care este accidentat si nu a primit inca acordul medicilor pentru a dansa din nou.

Desi echipa formata din Marian Dragulescu si Adriana Lupu a fost eliminata vineri din competitia "Dansez pentru tine", fostul gimnast sare in ajutorul cantaretului Pavel Stratan, inca nerecuperat in urma unei accidentari si accepta sa danseze, temporar, in locul lui.

Pavel Stratan s-a accidentat in timpul repetitiilor si nu a putut intra vineri, in ringul de dans, alaturi de partenera lui, Andreea Preda, care a fost nevoita sa danseze alaturi de un membru din corpul de balet al emisiunii.

Se pare ca recuperarea artistului mai dureaza o perioada, drept pentru l-a ales pe Marian Dragulescu sa ii ia locul, o perioada, in ringul visurilor.

Fostul gimnast are o misiune grea de indeplinit, deoarece echipa lui Pavel este condamnata la duel, iar el si Andreea nu au nici foarte mult timp la dispozitie sa se acomodeze unul cu celalalt.


Foto: Stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare