Vedete din Romania

#club colectiv #morti colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv #tragedie Colectiv #declaratii sfasietoare #Monarchy #Marian Leusteanu #declaratii

Marian Leusteanu, basistul trupei Monarchy - declaratii sfasietoare de pe patul de spital

In noaptea neagra, Marian Leusteanu, basistul trupei Monarchy, se afla in clubul Colectiv alaturi de colegii lui de formatie, pentru a urmari concertul trupei "Goodbye to Gravity", ei fiind prieteni cu membrii trupei.

Marin este unul dintre supravietuitoroii teribilului accident, in prezent aflandu-se in spital. Acesta a povestit pentru PRO TV cum, in noaptea fatidica a fost martorul celor intamplate si cum a reusit sa se salveze. Alaturi de el se aflau si colegii sai de formatie, Iulian Rob și Costi Ignat. Din pacate, Coti Ignat nu a supravietuit infernului, sustine libertatea.ro.

Va avertizam ca urmeaza declaratii cu un puternic impact emotional!

"Am fost la lansarea de album, eram trupe prietene. O bucurie s-a transformat intr-o tragedie. E de neconceput, nu credeam ca se poate intampla asa ceva intr-o tara civilizata. Nu credeam ca multi oameni isi vor pierde viata.

Cred ca eram in jur de 350 de oameni. Incendiul s-a propagat foarte ciudat.

N-au fost artificii profesionale, scanteile au ajuns pe un stalp. Ventilatia era pornita, focul a ajuns la tavan. Cand a ajuns la tavan, focul s-a raspandit cu mare viteza.

Am luat-o spre iesire, am trait clipe de cosmar care imi vor ramane in memorie o viata, a fost intalnirea mea cu posteritatea, mi-e greu sa povestesc amanunte.

Am incercat sa ajung cat mai repede la iesire, dupa ce s-au deschis usile, doua maini salvatoare, nu stiu ale cui, m-au tras din infern. Aveam 1 metru si ceva pana la iesire si nu puteam sa ma misc. Daca nu era el, nu eram nici eu azi.

Erau oameni cazuti, eram unii peste altii. Cei din spate ne trageau ca sa iasa si ei, nu puteam sa inaintam, era o imbulzeala care te tragea inapoi.

A fost un moment in care am ajuns pe hol, erau usile inchise, din cauza fumului s-a stins tot. Si s-a facut bezna. S-au auzit urlete, ca in Lista lui Schindler cand erau bagate femeile in dusuri la Auschwitz. Un infern pe care l-am trait live, e de nereprodus", a povestit Marian Leusteanu pentru Pro TV.


Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului