Vedete din Romania

#mariana moculescu #ricardo #logodna

Mariana Moculescu ceruta in casatorie de un Italian

Mariana Moculescu radiaza de fericire, caci a iesit soarele si pe strada ei, cel putin din punct de vedere sentimental. Pentru ca este adulata de un om de afaceri italian, care de altfel i-a cerut si mana, aceasta considera ca a venit momentul sa ridice steagul alb si sa faca pace cu Horia, si asa destul de marcat de moartea fiului sau.

Fosta partenera de viata a lui Moculescu si-a schimbat brusc obiectivele, renuntand chiar si la obositorul scandal cu Horia, pe care si asa il considera mult prea lovit de soarta, dupa decesul fiului sau. 

Schimbarea radicala a Marianei se datoreaza in mare masura noului sau iubit, Ricardo, al carui prenume Mariana l-a dezvaluit pentru Click, in exclusivitate: “Ricardo este un barbat foarte destept si chipes. Este nascut in Zodia Leului, ca si mine, deci si astrele sunt de partea noastra. L-am cunoscut anul trecut, in Italia, pe cand faceam practica in calitate de asistent social , si m-a fermecat din prima clipa. Nu este adevarat ca este plin de bani, dar e un om destept, care a absolvit Facultatea de economie politica. Locuieste într-un oras plin de mafioti, Prato, unde chiar ti-e teama, ca femeie, sa zabovesti prea mult pe strada”, povesteste ea. 

Mariana si ricardo nu se grabesc sa-si oficializeze povestea de dragoste, avansand in relatie cu pasi marunti, dar siguri, ca doi oameni maturi, trecuti prin viata. 

Continuarea in click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare