Vedete din Romania

#inmormantare Marin Moraru #actor Marin Moraru #marin moraru #deces Marin Moraru

Marin Moraru, condus pe ultimul drum! Cand iti poti lua adio

Celebrul actor Marin Moraru s-a stins in viata duminica dupa-amiaza la Spitalul Elias din Capitala, la varsta de 79 de ani.

Trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Biserica Coltea, iar marti la ora 11:00, sicriul urmeaza sa fie depus la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Inmormantarea va avea loc miercuri, in jurul orelor pranzului, la Cimitirul Belu, pe Aleea Artistilor.

Actorul Marin Moraru a murit duminica, la Spitalul Elias din Capitala, la varsta de 79 de ani. Marele om de teatru era internat de mai bine de o saptamana la Spitalul Elias din Capitala. Acesta suferea de o boala grava, iar la momentul internarii starea acestuia era de asemenea, foarte grava. Dana Safta, directorul medical al Spitalului Elias, a spus ca actorul Marin Moraru a decedat duminica, 21 august, la ora 17.30, "in urma unei grele si necrutatoare suferinte", scrie libertatea.ro.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului