Vedete din Romania

#Marina Almasan Andreea Marin #Andreea Marin Tuncay Ozturk #vedete intern #marina almasan #showbiz

Marina Almasan, atac dur la adresa lui Tuncay Ozturk

In plin divort al Andreei Marin, Marina Almasan a simtit nevoia sa-si exprime aprecierea fata de Zana, dar sa-si parerea si despre fostul sot al acesteia.

„Eu pe Andreea o pretuiesc foarte mult si asta dupa ce am cunoscut-o personal. Inainte cred ca eram influentata de unii si altii si o vedeam mai stramb…si nu foarte corect. Este un om puternic, muncitor. Este extrem de pozitiva in ceea ce face, extrem de energica. Ea chiar este o persoana foarte buna, chiar ii place sa ajute. Aceasta inclinatie a ei catre cariera, pe care o au multe femei in zilele noastre. Aceasta inclinatie ingreuneaza oarecum viata personala. Mai ales pentru persoanele care vor si o familie. Andreea probabil ca si-a dorit foarte mult acest lucru si nu a fost atenta la anumite detalii. Asa a ajuns in situatia asta. Omul acesta cu nume turcesc ii datoreaza Andreei tot ce este el acum. Eu nu stiu ce a facut el acolo (in Turcia n.r), omul probabil ca a masat turcoaice, asa am inteles. Acum el este cineva intr-o tara care nu este mai jos decat tara lui, poate e chiar mai sus. Acum el este cineva, este un nume. Am inteles ca are cabinet, e fizioterapeutul lotului national, deci Andreea Marin a construit din greu la acest om. Cunosc foarte bine acest gen de a construi la un barbat, care in momentul in care se vede sus este altfel, isi aminteste ca este un nenorocit”, a afirmat Marina Almasan, in emisiunea „Agentul VIP”.

De asemenea, Marina Almasan a facut si o „glumita” acida: „Turcul mananca rahat….turcesc, desigur”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare