Vedete din Romania

#marina dina #asistenta #morar #mama

Marina Dina s-a intors in emisiune la insistentele mamei

Marina Dina a revenit de curand in cadrul emisiunii " Rai da`buni" in postul de "asistenta lui Morar". Vedeta a marturisit ca ceea ce a convins-o sa se intoarca a fost faptul ca mama ei a inceput sa planga.

Marina a avut mai multe oferte in televiziune pana sa se decida sa se intoarca in emisiunea lui Mihai Morar , dar niciuna dintre ele nu i s-a parut suficient de satisfacatoare.

"Am refuzat sa mai apar la tv, desi aveam nenumarate propuneri, de la televiziuni mai mari sau mai mici, ca sa nu mai vorbim de prezentari de moda. Am fost invitata de alte posturi, fie pentru roluri in productii de vara, fie pentru emisiuni in grila de toamna, dar am gasit tot felul de scuze ca sa nu ma duc. Gandul meu era inca aici, la `Rai da' buni`. Ma intrebam oare ce-am sa fac mai departe, dar, la nivel inconstient , nici o propunere nu mi se parea suficient de buna", a precizat Marina Dina pentru Antena2.

Frumoasa blondina a mai spus ca mama ei a tinut foarte mult ca ea sa se intoarca in emisiunea "Rai da`buni" si ca prezenta Adelinei nu o deranjeaza sub nicio forma.

"Mama a insistat cel mai tare sa ma intorc la emisiune, a plans chiar, parerile amicilor mei erau insa impartite. As vrea sa mai precizez, de dragul adevarului, ca nu am conditionat in niciun fel reintoarcerea mea la emisiune de plecarea Adelinei. Am avut o relatie absolut civilizata cu ea si, in scurta perioada cat am cunoscut-o n-am avut absolut nici un conflict", a explicat Marina.

De curand, vedeta TV s-a intors dintr-o vacanta petrecuta in Monaco. Potrivit spuselor ei, excursia nu a fost planificata doar in scop turistic, vedeta a dorit cu aceasta ocazie sa-si rezolve si anumite probleme de sanatate .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului