Vedete din Romania

#tiroida #operatie #marina dina

Marina Dina se opereaza de tiroida

se opereaza din nou. In urma unor analize pe care le-a facut de curand in Franta, vedeta a descoperit ca mai are nevoie de o la .

In luna ianuarie, Marina Dina a facut o operatie la sani. Si-a revenit usor dupa aceea si acum se simte bine. Insa, are probleme cu si acum Marina va trebui sa treaca printr-o alta interventie chirurgicala . Mai mult de atat, artista se va vedea nevoita sa urmeze un tratament medicamentos toata viata.

"In toamna ma voi opera. Din cauza operatiei la sani, pe care am facut-o in ianuarie, trebuie sa astept cel putin sase luni pana sa ma supun unei noi anestezii generale. Voi face operatia in Romania, nu in Franta, unde preturile sunt exorbitante", a precizat Marina, pentru Click!

De altfel, Marina Dina nu este singura vedeta din showbiz-ul autohton care are probleme cu glanda tiroida . Monica Anghel si Silvia Dumitrescu trec si ele prin aceeasi suferinta, iar efectele acestei afectiuni s-au resimtit din plin asupra ambelor artiste. Monica a luat ceva kilograme in plus , iar Silvia nu a mai putut face copii, dupa varsta de 38 ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare