Vedete din Romania

#cancer marioara murarescu #marioara murarescu #vedete intern #moarte marioara murarescu #marioara murarescu a murit

Marioara Murarescu, confesiuni dureroase pe patul de spital

Indragita realizatoare de emisiuni folclorice, Marioara Murarescu, a murit astazi, dupa ani intregi in care a fost macinata de o boala necrutatoare. 

In ciuda sprijinului familiei si al apropiatilor, aceasta s-a luptat in ultimele luni de viata si cu un dusman mai putin palpabil: depresia. Dovada stau ultimele declaratii ale Marioarei Murarescu, chiar cu cateva zile inainte sa moara. Astfel, aceasta le-a spus celor care au venit sa o viziteze ca nu mai suporta chimioterapia si tratamentul pe care il facea de cativa ani. "Mi-a frant inima. Mi-a spus ca doarin limba mai au sa o intepe, ca in rest au intepat-o peste tot", a declarat un interpret de muzica populara pentru Ziarul Ring.

De asemenea, Marioara Murarescu spunea ca incepuse o altfel de terapie, putin mai blanda, astfel ca astepta sa simta rezultatele de imbunatatire a starii sale. Din pacate, acest lucru nu s-a mai intamplat.

 

CITESTE SI: Vesti ingrijoratoare despre Michael Schumacher 

 

 

Doamna folclorului romanesc se afla in spital din luna august a anului 2013, iar spitalizarea sa a fost plina de episoade de depresie, in ciuda optimismului care o caracteriza pe Marioara Murarescu si care au insuflat o tara intreaga in anii negri ai comunismului. 

Marioara Murarescu a povestit in repetate randuri despre perioada de cenzura cand trebuia sa reduca emisia "Tezaurului Folcloric" chiar si la 10 minute. Chiar si asa, ea a refuzat sa faca in acei ani compromisuri, iar primele melodii difuzate de Televiziunea Romana Libera in orele Revolutiei ea le-a ales. Astfel, Marioara Murarescu a selectat melodii precum "A sosit ziua dreptatii!" care sa insufleteasca publicul roman si a reusit cu succes.

CITESTE SI: 5 vedete cu pretentii exagerate 

CITESTE SI: Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare