Vedete din Romania

#spital #sanatate #stare grava #marioara murarescu

Marioara Murarescu, in stare grava. Prietenii, extrem de ingrijorati

Realizatoarea TV Marioara Murarescu a fost transferata de curand de la Spitalul "Elias" din Capitala la Spitalul Militar "Dr. Agrippa Ionescu", din Balotesti, judetul Ilfov, dupa sase luni de cand umbla dintr-un spital intr-altul.

Starea sa de sanatate s-a agravat, iar medicii si prietenii prezentatoarei TV sunt din ce in ce mai ingrijorati si incearca sa nu isi piarda speranta

"Recuperarea merge foarte greu si acum abia reuseste sa se ridice pe marginea patului. Acum ceva timp facuse si tromboflebita si medicii au trebuit sa ii intrerupa procedurile de recuperare. E trista ca n-a vazut nici frunzele toamnei de la geam, macar... Efectiv, e trist, mereu plangem. A si slabit, dupa atatea luni de stat la pat. Pacat...", a declarat un apropita al Marioarei Murarescu pentru cancan.ro.

Realizatoarea TV Marioara Murarescu a fost diagnosticata in anul 2008 cu cancer la san. Ea a fost supusa unei duble mastectomii, insa boala a recidivat la tiroida, iar acum si la coloana.

Sursa foto: academiacatavencu.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare