Vedete din Romania

#pepe #oana zavoranu #marioara zavoranu

Marioara Zavoranu: "Indiferent de relatia mea cu Oana, voi sari sa o apar"

Divortul de Pepe ar putea insemna o noua sansa pentru relatia dintre Oana Zavoranu si mama ei, Marioara , care a declarat ca este de partea ei in acest scandal.

Marioara Zavoranu este hotarata sa-si apere fiica impotriva lui Pepe, dupa ani de zile in care nu a aprobat relatia Oanei cu cantaretul.

"Imi apar fata pentru ca nu o pot sa o las batjocorita de atata lume. Se profita de faptul ca e singura. Indiferent de relatia mea cu ea, voi sari sa o apar. Am sunat-o azi, dar mi-a inchis. Dar nu asta e important. Trebuie sa o apar de acest mariaj nefericit, de Pepe si familia lui chiar daca vrea sau nu", a spus Marioara Zavoranu, care a intrevenit telefonic la "Un show pacatos".

Mama Oanei Zavoranu este gata sa se impace cu fiica ei si sa o ajute pentru a depasi perioada grea.

“Sunt alaturi de Oana in tot scandalul si ma doare ca trece prin aceasta situatie. Desi consider ca nu am gresit cu nimic fata de ea, as ierta-o pentru ca e copilul meu”, a declarat Marioara Zavoranu, citata de ZiarulRing.ro.

Mama Oanei a negat faptul ca fiica ei ar fi avut o relatie extraconjugala si ii atribuie lui Pepe intreaga vina pentru divort.

“Sunt nemultumita ca relatia lor se termina urat si foarte nedrept. Eu am spus de la inceput ca ei nu se potrivesc, ca nu au nimic in comun. Nu cred ca Oana l-a inselat pe Pepe, ca ar avea o relatie cu Tudy, pentru ca ea nu e genul de femeie usoara, eu stiu exact ce am crescut.

De la inceputul relatiei , Pepe i-a facut rau si a inceput cu mine pentru ca si-a dat seama ca sunt un om cu o personalitate puternica. A invrajbit-o pe Oana impotriva mea si practic de atunci a inceput scandalul dintre noi. Acum el minte foarte mult. Oana nu stie cum sa se comporte cu oameni ca Pepe. Oana nu avea de ce sa ia tot din apartamentul sotului ei pentru ca are destule din partea mea”, a mai spus Marioara Zavoranu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare