Vedete din Romania

#oana zavoranu #marioara zavoranu

Marioara Zavoranu: "Oana e Basescu doi!"

Va era dor de "telenovela Zavoranu", editia de toamna? Se pare ca tocmai a inceput printr-o ploaie de acuze aduse de Oana mamei sale, Marioara. Zavoranca zice ca lucreaza la o carte autobiografica pe care vrea s-o finalizeze pana la Craciun.

Daca in dezvaluirile din "Libertatea", Oana spune ca, in copilarie, mama sa o "traumatiza psihic", ca i-a "distrus toate posterele cu Michael Jackson" si ca "avea o rautate macabra", "ring" a reusit sa audieze si "altera pars": Marioara Zavoranu . Mai mult, si cafegiul-scriitor gheorghe florescu s-a prins in hora, afirmand ca dezvalurile din urmatoarea lui carte se vor intersecta cu dezvaluirile Oanei Zavoranu. 

 

"Oana debiteaza numai minciuni"

 

"Eu n-am fost fana Michael Jackson. Lasati-ma ca imi stricati ziua: eu nu sunt nici artista, nici vedeta, ci o mama necajita (…) Oana debiteaza numai minciuni. N-am terorizat-o si nu mai vreau sa mai am nici un fel de legaturi cu dansa. Nu am de ce si cui sa ma justific sub nicio forma", comenteaza Marioara Zavoranu.

 

Ar fi singura? Basescu nu se ia de noi toti?!"


Intrebata daca "reincarcarea razboiului Zavorancelor" de catre Oana inseamna, de fapt, apropierea unei noi audieri in plangerea penala aflata in lucru la Parchet, Marioara Zavoranu da o replica scurta: "Lasati-ma cu plangerea penala! Si daca am avut, si daca am (n.r.- plangere penala ), lasati-mi viata in pace!". Si continua: "Oana nu mai are alt motiv sa iasa in presa!... Ce, Oana ar fi singura? Basescu nu se ia de noi toti?! Ea e Basescu doi. O alta nebuna!...".

 

"Ma p… pe cartea lui Florescu"

 


Intrebata daca intentioneaza, la randul ei, sa scrie o carte in replica la autobiografia Oanei, Marioara afirma: "La ora actuala sunt prea batrana. Ce sa spun? Belele prin care am trecut o viata. Acum am alte treburi: pun muraturi, fac dulceturi”. Cat despre scriitorul-cafegiu Gheorghe Florescu, confesionarul care a transformat-o pe mama Oanei in personaj de carte, Marioara zice (mai cu decolteu): "Pe asta nici macar nu-l cunosc. Ma p… pe cartea lui Florescu. Ce spune el - numai nenorociri care s-au intamplat! Ce sa facem acum, sa scarmanam toate haznalele din Bucuresti?"

 

"Oana si mamei ei sa se uite la filmul… Amazoanele Securitatii"

 


La randul sau, cafegiul Gheorghe Florescu spune: "E treaba lor, sa se certe. (…) Pana una alta, ii doresc si doamnei Oana, si mamei ei sa se uite la filmul lui Stelian Tanase, Amazoanele Securitatii. Imi pare bine ca doamna Oana scrie o autobiografie , dar ar fi bine sa scrie si ce s-a intamplat in strada Baia de Arama nr 1. Deocamdata nu spun decat atat: ceea ce scrie Oana se va intersecta cu ceea ce voi scrie eu despre tatal ei in continuarea cartii mele (…) In rest, eu sunt de acord cu doamna Oana si mai ales cu domnul Pepe. Deocamdata ii invit la Opera si la Muzeul Sutu, unde, in cadrul Zilelor Bucurestilor voi lansa… Cafeaua amorului".


"Da, Oana este fiica mea. Eu am nascut-o! Sa-i dea Dumnezeu sanatate", Marioara Zavoranu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare