Vedete din Romania

Marius Moga si-a schimbat masina

Banii castigati din muzica de Moga, sume fabuloase, spun unii, pot fi pusi la saltea fara niciun fel de problema. Casa abia si-a facut, iar masinile, toate de lux, ii sunt facute, culmea!, cadou, relateaza Cancan. De ceva timp incoace, Marius Moga are un parteneriat de imagine cu un distribuitor auto din Oradea. In baza acestei intelegeri, iubitul Iuliei Vantur nu trebuie decat sa conduca ultimele modele de masini . Recent, compozitorul a predat Volkswagen-ul bijuterie , respectiv un Audi A 5, un model a carui valoare depaseste 40.000 de euro.

Autoturism personalizat

Si pentru a respecta meseria lui Moga, reprezentantii firmei auto au dispus personalizarea autoturismului. "Mi-au aplicat pe partea laterala niste figurine, cativa africani cu instrumente. O idee inedita", a declarat Marius Moga.

Si Iulia are masina noua

Producatorul musical a intrat in posesia noii sale masini la scurt timp dupa ce iubita lui, Iulia Vantur , si-a cumparat un autoturism de teren. Pentru o astfel de masina Iulia a trebuit sa scoata din buzunar mai bine de 30.000 de euro, pentru ca Iulia si-a achizitionat singura masina. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare