Vedete din Romania

#iulia vantur #logodna #. marius moga

Marius Moga si Iulia Vantur, logoditi din nou

Iulia Vantur si Marius Moga au fost in vacanta in Hawaii si Los Angeles. In aceasta vacanta se pare ca blonda de la Dansez pentru tine a primit si inelul de la iubitul ei, de care acum o vreme de despartise din cauza unei infidelitati.

Cuplul Moga – Vantur pare sa fi ajuns intr-un moment de liniste. Se pare ca “micul Mozart” si-a facut curaj si a dus la indeplinire ceea ce planuieste inca de cand Iulia l-a acceptat din nou in viata ei. Chiar daca nu este prea romantic din fire, s-ar parea ca Moga a cumparat, din timp, bilete spre Paradis si acolo i-a oferit iubitei sale mult-asteptatul inel de logodna . Paradisul lor s-a chemat Hawaii si, in ciuda drumului extrem de obositor, de peste 19 ore cu avionul, a meritat fiecare clipa petrecuta acolo, noteaza Gardianul.

Cei doi nu au stat nici o clipa locului si s-au plimbat cat a fost ziua de lunga. “Am stat pe insulele Oahu si Maui, dar de fapt nu am stat o clipa locului. Ne trezeam dimineata la 5-6 si plecam la drum. Seara, ajungeam epuizati de atata frumusete. Ne-am simtit mici privind vulcanul, inca activ, ale carui urme le-am descoperit indeaproape intr-un tunel sapat de lava, in drumul ei spre ocean”, isi aminteste Iulia, pentru Gardianul.

Pentru ca trecerea de la Paradis la realitatea bucuresteana sa nu fie prea brusca, cei doi amorezi s-au oprit si prin Los Angeles, acolo unde s-au fotografiat cu steaua lui Ricky Martin .

Se pare ca in timpul acestui concediu, Iulia a primit de la iubitul ei si inelul de logodna. Apropiatii celor doi spun ca acest moment era asteptat de amandoi indragostitii, mai ales dupa perioada in care cei doi au fost despartiti. Prietenii Iuliei au povestit ca aceasta a fost foarte suparata pe infidelitatea lui Marius, insa dupa cateva luni a decis sa-i mai dea o sansa tocmai pentru ca se simt bine impreuna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare