Vedete din Romania

#Patricia Teicu #Marius Teicu #fiica Marius Teicu

Marturiile prietenilor lui Marius Teicu dupa decesul fiicei sale

Horia Moculescu, prietenul compozitorului Marius Teicu, care astazi si-a pierdut fiica , a transmis un mesaj emotionant despre ultimele clipe de viata ale Patriciei Teicu.  

„Am vorbit foarte des. Si ieri am vorbit si seara si astazi. Ne-am oferit ajutorul si nu vrea. Eu m-am oferit de doua zile, stiam prin ce trece, ce il asteapta. Oricat de bolnava era, dar sperante au existat pana in vreamea in care a murit. Aseara nu mai avea sperante. A fost o lupta extraordinara. Boala i-a dat cele mai neplacute evolutii. A fost o fetita foarte tare. (…) Pana intr-un punct a crezut. Boala a recidivat. Imi e mila de sufletele lor. Sa iti moara un copil. Patricia era nascuta in acelasi an cu copilul meu…” a spus Horia Moculescu pentru Antena 3.

„As prefera sa nu fiu alaturi de voi intr-un asemenea context. Inca nu cred, sper sa fie un zvon. Refuz sa cred ca un om asa de bun la suflet ca Marius Teicu, nu cred ca a putut sa fie atat de pedepsit de soarta sa asiste la moartea propriului sau copil. Eu o cunosc pe Patricia de mica, veneau la emisune. O invidiam pe sotia lui ca are un sot asa de minunat, ca are un asa copil. Cand am aflat cu ceva timp in urma de la Marius ca are ceva probleme, am zis ca lumea s-a intors cu susul in jos. Este nedrept sa primesti ca parinte o asa lovitura. Fata sa ti se stinga. Nu a putut face nimic. A fost de o discretie maxima. A iesit doar cand a avut mare nevoie de ajutorul oamenilor. Nu a avut incotro si a trebuit sa apeleze la oamenii din jur.  Ma ruga mereu sa nu divug lucrurile pe care mi le spunea. I-am dat un mesaj, nu am putut sa il sun. Nu mi-a raspuns.” a spus si Marina Almasan la Antena Stars. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare