Vedete din Romania

#violenta Andreea Mantea # Cristian Mitrea #sarcina Andreea Mantea #vedete intern #andreea mantea #showbiz

Marturisiri incredibile. Gravida Andreea Mantea, batuta de iubit?

Relatia Andreei Mantea cu Cristian Mitrea nu ar fi chiar de invidiat. Frumoasa prezentatoare TV se pare ca traieste un adevarat cosmar din cauza celui care este tatal bebelusului pe care il poarta in pantece. Mitrea, spun apropiatii, o loveste cand se enerveaza. Sportivul neaga.

Andreea s-ar fi confesat zilele trecute unor prietene apropiate si le-ar fi spus acestora ca iubitul sau este foarte violent si ar fi lovit-o chiar si in timpul sarcinii. "Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar si insarcinata. De multe ori ma tinea cu forta la el in casa si nu ma lasa sa plec, de frica sa nu ma duc la politie. Imi lua si telefonul. Urlam dupa ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la doua strazi", le-a povestit Andreea prietenelor ei, potrivit wowbiz.ro.

De partea cealalta, apropiatii lui Cristi Mitrea sustin ca nimic nu e adevarat si ca luptatorul este intrigat de zvonurile aparute. "Nu-i vine sa creada ca a aparut o tampenie de genul. Ne-a spus ca nu iese sa vorbeasca pentru ca nu face parte din lumea asta. Asta e, s-a dus la Burlacita, s-a indragostit de ea (n.r. - Andreea Mantea). Noi, prietenii, suntem ingrijorati de toate inventiile care apar pe piata, dar pe el l-a pufnit rasul", a povestit unul dintre prietenii lui Cristi Mitrea pentru spynews.ro.

Andreea Mantea este insarcinata in cinci luni. Tatal bebelusului este Cristian Mitrea, cel de care bruneta s-a indragostit in timpul emisiunii "Burlacita".

CITESTE SI:

Cum arata 7 dintre femeile celebre fara pic de machiaj
Anda Adam face eforturi disperate sa incapa in rochia de mireasa
Detalii uimitoare despre recuperarea lui Schumacher. Iata cum se simte fostul campion

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului