Vedete din Romania

#Jocurile de la Rio #vedete intern #tommy ramos #catalina ponor #showbiz

Marturisirile Catalinei Ponor despre Tommy Ramos. Cum arata barbatul ideal

Gimnastica a ajutat-o pe campiona Catalina Ponor (28 de ani), portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august), sa-si revina dupa despartirea de Tommy Ramos, gimnastul care ar fi parasit-o in in prag de nunta!

 

Intrebata despre cum a trecut peste despartiri, gimnasta olimpica a recunoscut ca “inainte, mai greu. Erau iubiri adolescente. Peste ultima, e adevarat, am trecut un pic mai greu, dar mi-am revenit foarte repede numai pentru faptul ca eram in gimnastica si pentru ca trebuia sa fiu concentrata la ceea ce aveam de facut, sa nu ma lovesc, sa nu se intample ceva. Mi-au trebuit doua, trei zile ca sa-mi plang suferinta, dupa care mi-am revenit imediat, pentru ca aveam ceva de facut”, a declarat gimnasta, pentru Agerpres, referindu-se la despartirea de gimnastul portorican Tommy Ramos (29 de ani), despre care s-a scris ca a parasit-o in primavara pentru o voleibalista sexy.

Catalina Ponor a dezvaluit si calitatile pe care trebuie sa le aiba un barbat, pentru a putea sa o cucereasca. “Sa fie galant, sa fie un om cu picioarele pe pamant, in primul rand, si sa aiba capul pe umeri, pentru ca este nevoie”, a explicat sportiva


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare